Viaplay komt met F1-kortingsactie vlak voor seizoenstart van de Premier League (AD) Algemeen
Algemeen

Viaplay komt met F1-kortingsactie vlak voor seizoenstart van de Premier League (AD)

Viaplay komt met F1-kortingsactie vlak voor seizoenstart van de Premier League (AD)

Op vrijdag vijf augustus begint het nieuwe seizoen van de Premier League. Viaplay komt nu met een kortingsactie vlak voor de seizoenstart. Vanaf dit seizoen is de Premier League te zien bij Viaplay. Ook de Bundesliga en de Championship zijn te zien bij de streamingsdienst, net zoals vele andere sporten waaronder darten en Formule 1. Ook kun je genieten van de nodige films en series op het platform.

De Premier League was tot afgelopen seizoen te zien bij Ziggo Sport. Viaplay heeft nu dus de rechten verworven en zal wekelijks het spektakel in één van de beste competities van Europa uitzenden. De presentatie van het studioprogramma Viaplay voetbal is in handen van Koen Weijland. Hij wordt in het nieuwe seizoen onder meer bijgestaan door analisten Jaap Stam, Cedric van der Gun en Simon Cziommer. De overige analisten worden binnenkort bekend gemaakt.

Kortingsactie Viaplay

Vanaf vandaag tot eind februari heeft Viaplay daarom nu een kortingsactie lopen. Bij het kiezen van een jaarabonnement krijg je nu vijfentwintig procent korting. Daardoor betaal je nu in plaats van 13.99 euro nog maar 10,49 euro per maand. Een ideaal moment dus om nu een abonnement af te sluiten en te genieten van al het moois dat de streamingsdienst te bieden heeft.

Check de aanbieding voor onder andere Formule 1 op de site van Viaplay!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws