W Series in Oostenrijk | P4 voor Visser in kwalificatie, Powell de snelste Algemeen
Algemeen

W Series in Oostenrijk | P4 voor Visser in kwalificatie, Powell de snelste

W Series in Oostenrijk | P4 voor Visser in kwalificatie, Powell de snelste

Ook de W Series rijdt aankomend weekend in Oostenrijk. Het kampioenschap specifiek bedoeld voor vrouwen begint dit weekend aan haar tweede seizoen. Ook is de klasse voor Nederlandse fans wel interessant. Zo doet Beitske Visser mee aan het kampioenschap. Middels W Series in Oostenrijk spelen wij de meest recente updates door van het Formule 3-raceweekend.

P4 voor Visser in kwalificatie, Powell de snelste

Tijdens de kwalificatie van de W Series kwalificeerde Beitske Visser zich als vierde op 0.248 seconde van de poleposition-tijd van Alice Powell. Sarah Moore kwalificeerde zich als tweede, Belen Garcia als derde. De vrouwelijke raceklasse kent ontzettend kleine verschillen, de gehele top tien zat binnen een halve seconde van de pole-tijd van Powell.

Visser tweede in vrije training, regerend kampioene Chadwick P4

Beitske Visser eindigde de vrije training voor de W Series-ronde in Spielberg als tweede. Het verschil met snelste vrouw Alice Powell bedroeg een kleine anderhalve tiende voor de Nederlandse. Regerend kampioene en Williams-talent Jamie Chadwick klokte de vierde tijd tijdens de trainingssessie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws