AlphaTauri mag de handjes dichtknijpen: 'AT01 is een serieuze uitdager' Formule 1
Formule 1

AlphaTauri mag de handjes dichtknijpen: 'AT01 is een serieuze uitdager'

AlphaTauri mag de handjes dichtknijpen: 'AT01 is een serieuze uitdager'

Daniil Kvyat is bijzonder tevreden over de eerste testweek met AlphaTauri. De 25-jarige coureur heeft het idee dat de nieuwe bolide die de Italiaanse renstal heeft weten te produceren, een serieuze verbetering is.

'We hebben er heel veel tests op zitten, die allemaal van hoge kwaliteit waren. In dat opzicht hebben we het uitstekend gedaan. Nu moeten we alles analyseren en volgende week deze trend doorzetten', zo opent Kvyat zijn pleidooi over de AT01.

Hoewel er nog werk aan de winkel is zijn de eerste berichten vanuit Barcelona voor AlphaTauri goed: 'De AT01 voelt als een serieuze uitdager, we zijn hem nog aan het finetunen. In de eerste instantie voelt het alsof we een flinke stap gemaakt hebben met deze auto vergeleken met vorig jaar.'

Werk aan de winkel voor AlphaTauri

'We proberen nog het volledige potentieel van de auto - in de longruns en over één ronde - eruit te halen', concludeert de Rus na afloop van de eerste drie dagen op het Circuit de Catalunya-Barcelona. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws