Binotto over strategie Leclerc: 'Over het algemeen niets mis mee, denk ik' Formule 1
Formule 1

Binotto over strategie Leclerc: 'Over het algemeen niets mis mee, denk ik'

Binotto over strategie Leclerc: 'Over het algemeen niets mis mee, denk ik'

Ondanks dat Charles Leclerc in het middenveld moest starten tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan, leek het er even op dat hij op de zondag toch een gooi naar de winst kon doen.

De Monegask was namelijk gestart op de medium-banden en kon hier lange tijd een rap tempo op rijden. Leclerc leek echter te lang door te rijden op deze banden en tegen de tijd dat hij naar de soft-banden wisselde, waren de coureurs voor hem als sneeuw voor de zon verdwenen.

'Hadden een andere gok kunnen wagen'

Ferrari-teambaas Mattia Binotto denkt echter niet dat zijn team iets fout heeft gedaan. 'Het is iets waar we al na de race over hadden gediscussieerd. We hadden natuurlijk wellicht een andere gok kunnen wagen. Zoals eerder stoppen of juist heel erg lang doorgaan op de medium-banden.'

'Ik denk echter dat je aan het einde van de race altijd meerdere situaties bespreekt wanneer je er op terugkijkt. Maar ik denk dat er over het algemeen niets verkeerd was aan hoe we het aanpakten', is Binotto van mening tegenover Crash.net.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws