Check hier de allereerste gameplay beelden van de gloednieuwe F1 2021-game Formule 1
Formule 1

Check hier de allereerste gameplay beelden van de gloednieuwe F1 2021-game

Check hier de allereerste gameplay beelden van de gloednieuwe F1 2021-game

16 juli komt de allernieuwste officiële Formule 1-game uit. Na lang wachten worden de fans die graag in de simulator duiken beloond met een verbeterde versie van het populaire spel. F1Maximaal kreeg in samenwerking met Codemasters en EA de kans om alvast de nieuwste versie van de game uit te proberen en deelt een exclusief voorproefje van wat de spelers te wachten staat in de nieuwste editie.

We nemen je mee in enkele ronden op een van de meest illustere circuits van de huidige kalender: Circuit Spa-Francorchamps. Op het Belgische asfalt zijn we aan boord bij een Red Bull Racing-bolide en meteen valt het een en ander op: zo is het heads-up display (HUD, red.) vernieuwd, merk je dat het geluid significant verbeterd is en dat de graphics weer een stuk verbeterd zijn ten opzichte van de vorige versie.

Check hier de allereerste gameplay van de officiële nieuwe F1 2021-game!

F1 2021 

Zoals jullie gewend zijn van de officiële Formule 1-game zal het spel beschikbaar zijn voor op PC, Xbox Series X, Xbox One, PS4 en PS5. In de vernieuwde editie kan je daarnaast in de myteam-modus voor diverse oud-coureurs kiezen, waaronder Ayrton Senna, Michael Schumacher en Nico Rosberg. Zo zie je deze legendes terug in je eigen woonkamer.

Uiteraard zullen ook de Grands Prix die na vorig jaar aan de kalender zijn toegevoegd te bespelen zijn in de nieuwe editie, waaronder de Grand Prix van Nederland, welke op Circuit Zandvoort plaats zal vinden. Genoeg om naar uit te kijken dus en hoog tijd om het stuurtje af te stoffen en alvast te installeren. De game zal vanaf 16 juli verkrijgbaar zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws