Coulthard bewondert handelen Wolff: 'Daar heb je ballen voor nodig' Formule 1
Formule 1

Coulthard bewondert handelen Wolff: 'Daar heb je ballen voor nodig'

Coulthard bewondert handelen Wolff: 'Daar heb je ballen voor nodig'

Mercedes kent een moeilijke start van het seizoen en met name Lewis Hamilton heeft moeite om met de moeilijk te besturen W13 om te springen. In Imola leidde dit tot een erg teleurstellend resultaat. David Coulthard heeft zich lovend uitgelaten over de manier waarop Toto Wolff na de race zijn coureur toesprak, door te stellen dat het probleem bij het team zat, en niet bij de zevenvoudig wereldkampioen.

Coulthard gaf in gesprek met GPFans aan dat hij respect heeft voor de manier waarop Wolff met zijn stercoureur omgaat. 'Ik bewonder het feit dat hij zei dat het team op een heel slechte plaats is. Ik maakte de opmerking dat toen hij sorry zei tegen Lewis voor de auto die het team hem had gegeven, dat een zeer publieke erkenning was van 'Je bent nog steeds een van de grootste coureurs in de sport, maar we leveren op dit moment niet voor je."

Om zo'n statement te maken moet je een grote meneer zijn. Dat Wolff zijn verantwoordelijkheid nam bewondert de voormalig F1-coureur dan ook. 'Daar heb je ballen voor nodig en dat bewonder ik, want in deze zeer zakelijke wereld waar veel bedrijven zich zouden verschuilen achter een generiek soort nietszeggendheid, geeft het je een eerlijkheid waarvan je weet dat je ermee kunt werken en die je kunt respecteren', zo stelt de Schot over de handelswijze van de Oostenrijkse teambaas en Mercedes.

Wolff schuldbewust om slechte W13

Wolff toonde zich schuldbewust na de Grand Prix van Imola en excuseerde zich voor het materiaal dat Mercedes aan de zevenvoudig wereldkampioen had gegeven, die een op een teleurstellende ... plaats eindigde. 'Sorry voor waar je vandaag in hebt moeten rijden, ik weet dat hiermee niet te rijden is en niet wat we verdienen als resultaat, dus we gaan verder, maar dit was een verschrikkelijke race.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws