Ferrari veilt 1:1 showmodel SF1000 met GP Toscane livery Formule 1
Formule 1

Ferrari veilt 1:1 showmodel SF1000 met GP Toscane livery

Ferrari veilt 1:1 showmodel SF1000 met GP Toscane livery

Ferrari gaat een 1:1 showmodel van de SF1000 veilen met de livery die is gebruikt tijdens de Grand Prix van Toscane. Tijdens het weekend in Mugello vierde het Italiaanse Formule 1 team zijn duizendste Formule 1-race. Naast het showmodel zullen er ook gesigneerde items verkocht worden.

Overalls en handschoenen die zijn gedragen door Charles Leclerc, Sebastian Vettel en Mick Schumacher tijdens het raceweekend in Mugello zullen worden geveild, met replica-helmen van Leclerc en Vettel die zij dragen in de Toscaanse Grand Prix. Dat weet Motorsport Magazine te melden.

Kopers krijgen ook de kans om een exclusieve paddock-ervaring met Ferrari te winnen of een rondleiding op het hoofdkantoor van het team in Maranello volgend seizoen. De winnaar mag naar een Grand Prix naar keuze en krijgt een meet en greet met zowel Leclerc als Carlos Sainz, die volgend seizoen voor het team zal rijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws