FOTO'S | De speciale kleurstelling van Red Bull voor GP Groot-Brittannië Formule 1
Formule 1

FOTO'S | De speciale kleurstelling van Red Bull voor GP Groot-Brittannië

FOTO'S | De speciale kleurstelling van Red Bull voor GP Groot-Brittannië

Red Bull Racing heeft een speciale livery onthuld voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Dit is de eerste look van de drie 'REBL CUSTMS'-liveries die Red Bull zal laten zien dit jaar. Net als vorig jaar zal de Oostenrijkse renstal dus met een aantal one-off liveries rijden. Het design is ontworpen door een fan.

Red Bull introduceert de eerste REBL CUSTMS-look van het seizoen voorafgaand aan de Grand Prix op Silverstone. De auto van Max Verstappen en Sergio Pérez is net als tijdens de reeks speciale liveries van 2023 ontworpen door een fan. De fans konden deelnemen aan de ontwerpwedstrijd middels Red Bulls digitale fanplatform 'The Paddock'. De renstal uit Milton Keynes viert dit weekend haar twintigste jaar in de Formule 1, en dat was een extra reden om een speciale livery te introduceren.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

si202407020521 hires jpeg 24bit rgb
FOTO'S | De speciale kleurstelling van Red Bull in Silverstone
FOTO'S | De speciale kleurstelling van Red Bull in Silverstone
FOTO'S | De speciale kleurstelling van Red Bull in Silverstone

Horner speelt rol in reveal: 'Wat heb je in hemelsnaam met mijn auto gedaan?'

Het creatieve brein achter de marketingvideo's en promotomaterialen leverde weer leuke video's en teasers voor de fans op de sociale kanalen. Daar speelde teambaas Christian Horner ook een rol in. Toen de Britse teambaas zag wat er gebeurd was met de RB20 vroeg hij: 'Wat heb je in hemelsnaam met mijn auto gedaan?' Gelukkig vond hij wel dat het er goed uitzag.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

'Na het succes van onze aangepast fan-liveries vorig jaar, zijn we er trots op dat we opnieuw door fans ontworpen liveries op onze auto's hebben in 2024', zegt Horner in het persbericht van Red Bull. 'REBL CUSTMS heeft onze meest loyale supporters een heel speciaal canvas gegeven op de RB20 en The Paddock heeft hun visie tot leven gebracht. Onze fans staan centraal in alles wat we doen en ik ben erg blij dat ze zo'n belangrijke rol kunnen spelen in onze reis.'

Horner is blij dat ze de fans op die manier bij processen van het team kunnen betrekken. 'Ik heb alle inzendingen zien binnenkomen en het is ongelooflijk om de vindingrijkheid en creativiteit van The Paddock-leden tot leven te zien komen op zo'n expressieve manier. In ons twintigste seizoen in de sport is het een tijdig eerbetoon aan de voorbije jaren en ik kan niet wachten om de Red Bull dit weekend op Silverstone te zien racen', aldus de teambaas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws