Hamilton over GP Las Vegas: 'Deze F1-race kan zeker de beste aller tijden worden' Formule 1
Formule 1

Hamilton over GP Las Vegas: 'Deze F1-race kan zeker de beste aller tijden worden'

Hamilton over GP Las Vegas: 'Deze F1-race kan zeker de beste aller tijden worden'

Lewis Hamilton gelooft dat de gloednieuwe Grand Prix van Las Vegas de potentie heeft om het beste evenement in de geschiedenis van de Formule 1 te worden. De race staat volgend jaar voor het eerst op de kalender en wordt gehouden op 18 november, waarmee het de één-na-laatste wedstrijd van het seizoen is.

Hamilton verheugt zich op de komst van de derde Grand Prix in de Verenigde Staten. 'Ik ben zo opgewonden om in Vegas te zijn', citeert Motorsport Week de Mercedes-coureur tijdens de lancering van het evenement. 'Gewoon over The Strip rijden, films kijken zoals zovelen van jullie in Vegas hebben gezien hoe ze zijn gemaakt, de lichten... Deze race zou zeker de beste race aller tijden kunnen worden.'

Mercedes hoopt in Las Vegas bovenaan te kunnen staan wanneer het eenmaal zo ver is, maar Hamilton wil ook genieten van de omgeving. 'We hebben hectische races in Singapore en Monaco. Ook hier wordt het zeker niet makkelijk. We zullen proberen om de race te winnen, maar hopelijk kunnen we ook genieten van wat deze stad te bieden heeft.'

Russell kan niet wachten op 'te gekke' GP van Las Vegas

George Russell sluit zich aan bij de woorden van zijn teamgenoot. 'Het is een superopwindende race', vertelt de Engelsman. 'Het is nu al wild. Rond deze tijd volgend jaar wordt het helemaal te gek. Ik kan niet wachten. Ik denk niet dat dit de meest opwindende race zal zijn om te rijden, maar voor jullie die kijken, heb ik het gevoel dat deze baan is ontworpen voor goed racen, voor inhalen en entertainment', aldus Russell.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws