Lammers blijft cryptisch: 'Financiers Nederlandse Grand Prix staan opgelijnd' Formule 1
Formule 1

Lammers blijft cryptisch: 'Financiers Nederlandse Grand Prix staan opgelijnd'

Lammers blijft cryptisch: 'Financiers Nederlandse Grand Prix staan opgelijnd'

Mogelijke financiers voor een Nederlandse Grand Prix op Zandvoort 'staan opgelijnd'. Dat vertelt Jan Lammers, sportief directeur van een mogelijke Dutch Grand Prix, vandaag in De Telegraaf.

Een Grand Prix op Zandvoort in 2020 lijkt een zekerheidje, mits er een sluitende begroting op tafel komt. 'Er zijn nog zes weken. Dat is hartstikke veel. Er moet veel geregeld worden. Maar het ziet er nog steeds goed uit.' Lammers geeft ook aan dat er deze week nog overleg is geweest met de afdeling 'operationele zaken' van de FOM in Londen.

Waar komt het geld vandaan? 

De grote vraag is alleen: waar komen die tientallen miljoenen vandaan? Onder meer Heineken, Jumbo, Exact en Ziggo gaan de knip niet trekken. Lammers blijft cryptisch, maar laat weten dat de 'financiers staan opgelijnd'. 'Er zijn toezeggingen, maar natuurlijk staan daar ook weer eisen tegenover. Het gaat er nu om of die allemaal in te willigen zijn.'

Joe Saward, misschien wel de bekendste Formule 1-journalist ter wereld: 'Zandvoort ligt vlak bij Amsterdam. Dat is een stad waar Liberty veel aan promotie kan doen. Daarom is Zandvoort een logische keuze. Het verbaast me dat Heineken het nog niet heeft omarmd. Het is perfect voor hen', zo vertelde hij eerder. (Foto: screenshot)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws