Nieuw: Ontvang breaking news over Verstappen en F1 via WhatsApp Formule 1
Formule 1

Nieuw: Ontvang breaking news over Verstappen en F1 via WhatsApp

Nieuw: Ontvang breaking news over Verstappen en F1 via WhatsApp

F1Maximaal is een Formule 1-website die racefans zo goed en zo snel mogelijk wil voorzien van het laatste nieuws over de Formule 1, Max Verstappen en de Nederlandse Grand Prix. Daarom komen we nu met iets nieuws!

Om u nóg sneller op de hoogte te houden van wat er allemaal speelt in de koningsklasse van de autosport, zal F1Maximaal vanaf heden het belangrijkste nieuws verspreiden via Whatsapp. Zo mist u echt helemaal niets meer van de mooiste sport ter wereld. Ideaal, zeker als het seizoen straks weer hervat wordt na een korte zomerstop!

Wat moet ik doen?
Het enige wat u hoeft te doen om het laatste F1-nieuws op uw telefoon te ontvangen is deze link openen. U wordt toegevoegd en bent als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt in de racewereld.

Hoeveel berichten krijg ik?
Wij zullen u hooguit twee tot drie berichten per dag te sturen, zodat uw telefoon niet roodgloeiend staat van het vele nieuws dat dit platform te bieden heeft. Dit houdt in dat u uitsluitend het belangrijkste nieuws op uw telefoon binnenkrijgt. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over spam of berichten van andere bezoekers, u kunt uitsluitend berichten van de redactie van F1Maximaal ontvangen.

Ik wil het nieuws niet meer ontvangen. Wat nu?
Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer, maar uw F1Maximaal-ervaring staat bij ons op nummer 1. Het is vrij simpel om u af te melden. Dat kan door in uw lijst met 'chats' op het groepsgesprek te drukken en dit enige tijd vast houden in. Er zal een 'pop-up' verschijnen, die u de mogelijkheid biedt om de groep te verlaten.

Het F1 Maximaal team | info@F1Maximaal.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws