Pérez baalt van gelukje Bottas: 'Dat leverde hem zeker voordeel van vijf seconden op' Formule 1
Formule 1

Pérez baalt van gelukje Bottas: 'Dat leverde hem zeker voordeel van vijf seconden op'

Pérez baalt van gelukje Bottas: 'Dat leverde hem zeker voordeel van vijf seconden op'

Sergio Pérez kon weinig betekenen voor Max Verstappen in de strijd om het wereldkampioenschap. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas wisten beide Red Bull-coureur te slim af te zijn. Hamilton lukte het bij Verstappen en Bottas weer bij Pérez.

'Lewis leek wel buitenaards tijdens deze race', begint Pérez in gesprek met Ziggo Sport. Voor de Mexicaan was het niet te doen om Hamilton bij te benen en ook met Bottas kon Pérez niet afrekenen. 'Ik heb mijn uiterste best gedaan, maar met Bottas has ik gewoon pech', aldus de Red Bull-coureur.

'Bottas had gewoon heel veel geluk'

Volgens Pérez heeft dat vooral te maken met de pitstops. 'Bottas had gewoon heel veel geluk dat hij een pitstop kon maken tijdens de virtual safety car. Dat leverde hem zeker een voordeel van vijf seconden op. Jammer dat wij niet het podium konden halen, maar ik ben blij dat ik die belangrijke snelste ronde nog kon pakken.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws