Plooij niet gediend van toneelspel Hamilton: 'Wat een gelul man, hou op' Formule 1
Formule 1

Plooij niet gediend van toneelspel Hamilton: 'Wat een gelul man, hou op'

Plooij niet gediend van toneelspel Hamilton: 'Wat een gelul man, hou op'

Jack Plooij is niet te spreken over de instelling van Lewis Hamilton in 2022. Mercedes gaat door een lastige periode waarin het niet voor overwinningen kan strijden, en daar heeft de Engelsman mentaal last van. Plooij vindt dat het krokodillentranen zijn, al wordt hij door collega Olav Mol niet bijgestaan wanneer hij deze mening uitspreekt.

'Hij is helemaal in een depressie, zegt hij', laat Plooij weten als hem bij HLF8 gevraagd wordt naar wat er aan de hand is met de Mercedes-coureur. 'Wat een gelul man, hou op. Als dat zo was, had hij dat eerder moeten zeggen', vindt de voormalig pitreporter van Ziggo Sport. Plooij denkt dat het makkelijk is om van een depressie te spreken wanneer het al slecht gaat.

'Hij gaat eerst in zijn schuilkelder zitten, zegt helemaal niets en komt er opeens uit', vervolgt hij, doelend op de lange periode van afwezigheid op social media die de zevenvoudig wereldkampioen doormaakte in de winterstop. 'Dan gaat hij in de auto zitten, denkt hij: nu gaan we dit wel even doen, en blijkt die auto helemaal ruk te zijn. Ja, nu heeft hij ineens last van een depressie.'

Lees ook

Mol niet eens met Plooij over Hamilton

Ook Mol zat aan tafel bij het praatprogramma en staat zijn collega niet bij in het afbranden van de Mercedes-coureur. 'Hierin verschillen Jack en ik van mening, want ik denk dat elke sportman dit in zijn carrière meemaakt', merkt Mol op. 'Je moet wat ouder worden voordat je daar over kan praten.' Mol toont dus vooral begrijp voor de situatie waarin Hamilton zich bevindt.

Bookies vertrekken massaal naar Leclerc na Red Bull-blamage in Australië

Mol en Plooij bij HLF8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws