Reactiesysteem op F1 Maximaal kent nu ook live notificaties Formule 1
Formule 1

Reactiesysteem op F1 Maximaal kent nu ook live notificaties

Reactiesysteem op F1 Maximaal kent nu ook live notificaties

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de site, die op een relatief nieuwe code staat, beter te maken. Op woensdag 19 mei zijn de live-notificaties online gegaan. Dat betekent dat gebruikers live notificaties krijgen rechtsboven bij het belletje naast het profiel als er mensen op hun gereageerd hebben.

Mocht je nog geen account hebben, dan kun je je rechtsboven op de site ook registreren. Als je vervolgens reageert of likes krijgt, dan krijg je daar van live een melding te zien. Bij instellingen voor notificaties is het vanaf nu tevens mogelijk om emailnotificaties aan of uit te zetten (zie onderstaande foto).

Mocht je nog feedback hebben, dan is dit altijd welkom. Dit kan onder deze pagina gegeven worden, of je kunt een email sturen naar ict@valkeringmedia.nl. We hopen dit jaar nog veel meer functies te lanceren voor F1Maximaal.nl. (foto boven: Mercedes AMG F1)

Reactiesysteem op F1 Maximaal kent nu ook live notificaties
3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws