Schumacher sluit vertrek Stroll sr. niet uit na interesse Volkswagen Formule 1
Formule 1

Schumacher sluit vertrek Stroll sr. niet uit na interesse Volkswagen

Schumacher sluit vertrek Stroll sr. niet uit na interesse Volkswagen

Ralf Schumacher sluit een vertrek van Lawrence Stroll als eigenaar van het Aston Martin Formule 1-team niet uit. De renstal doet het in 2022 erg slecht en momenteel is hij nog in staat de renstal met winst door te verkopen. Schumacher stelt dan ook dat dat een aardige mogelijkheid is, al helemaal nu Volkswagen toe wil treden tot de sport.

'Kort geleden stemde Volkswagen in met een toetreding tot de sport', meldt Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko bij SPORT1. 'Het is daarom logisch dat Porsche en Red Bull het over een samenwerking hebben en dat is momenteel dan ook gaande', aldus de bevestiging van de Oostenrijker van dat Volkswagen op een intrede loert.

Waar Porsche naar alle waarschijnlijkheid op zoek is naar een samenwerking op motorisch gebied, ziet Audi, een ander merk van de Volkswagen Group, toekomst in een eigen F1-team. Mocht Stroll afstand willen doen van het F1-team dan zou hij de renstal dus vermoedelijk zonder al te grote moeite kwijt kunnen aan het Duitse autoconcern.

'Uiteindelijk is Stroll gewoon een zakenman'

Voor Schumacher betekent dit dat Stroll sr. een ideale mogelijkheid ziet. 'Uiteindelijk is Stroll natuurlijk gewoon een zakenman. De investering zou zich nu uitbetalen', is de ex-Formule 1-coureur van mening, 'De hype van de Formule 1 is momenteel zo groot dat hij een goede prijs krijgt voor het team, mocht hij het doen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws