Seidl over problemen bij McLaren: 'Ik zeg niet wat het is' Formule 1
Formule 1

Seidl over problemen bij McLaren: 'Ik zeg niet wat het is'

Seidl over problemen bij McLaren: 'Ik zeg niet wat het is'

Andreas Seidl zegt tegenover Sky Sports dat zijn team veel problemen kende in de tweede vrije training van de Grand Prix van Emilia Romagna. Daniel Ricciardo kwam totaal niet in actie en Lando Norris kwam niet verder dan een enkele ronde in de trainingssessie.

Seidl is niet blij met de problemen die het team kende tijdens de tweede vrije training op zaterdag. Norris en Ricciardo stonden gefrustreerd naast hun auto's in de garage en missen zo kostbare trainingstijd. Over het probleem bij Ricciardo wil de teambaas niks kwijt en doet hij geheimzinnig:'Ricciardo hadeen probleem wat heel veel tijd kostte om te repareren. Ik wil niet ingaan op wat het probleem bij Ricciardo precies was.'

Bij teamgenoot Norris was het eveneens raak en waren er remproblemen. 'Norris had problemen met zijn remmen wat ook lang duurde om te repareren, daardoor kon hij slechts een enkele ronde rijde in de tweede training.' Wel heeft Seidl goed nieuws, beide auto's zullen op tijd klaar zijn voor de sprintrace: 'Allebei de auto's zullen op tijd klaar zijn voor de sprintrace. Het is logisch dat we deze problemen kennen omdat de auto's nog compleet nieuw zijn en er veel onderdelen kapot kunnen gaan.'

Voor de sprintrace ziet Seidl kansen maar waakt hij voor teveel agressiviteit: 'Voor de sprintrace moeten we niet te agressief zijn en zorgen dat we race uitrijden en voor morgen een goed uitgangspositie hebben. Het is lastig inhalen op het circuit dus we zullen zien wat er mogelijk is.' Norris start vanaf de derde plek en Ricciardo vanaf de zesde positie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws