Update III | Verstappen topfavoriet bij bookies, 2.62 keer je inzet terug als Leclerc wint (Ad) Algemeen
Algemeen

Update III | Verstappen topfavoriet bij bookies, 2.62 keer je inzet terug als Leclerc wint (Ad)

Update III | Verstappen topfavoriet bij bookies, 2.62 keer je inzet terug als Leclerc wint (Ad)

Vrijdag staat de vierde Grand Prix van het seizoen op het programma. In Italië wordt gereden op het circuit Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Het is een weekend met op zaterdag de sprintrace en op zondag de normale race. De coureurs lieten eerder deze week blijken niet blij te zijn met het nieuwe format. Wij nemen een kijkje bij de bookmakers hoe zij aankijken tegen dit raceweekend.

De vrijdag wordt om 13.30u afgetrapt met de eerste vrije training. Drieënhalf uur later volgt de kwalificatie voor de sprintrace. Kijkend naar de quoteringen die bookmaker Bet365 geeft kunnen we opmaken dat de rollen net zo verdeeld zijn als bij de vorige Grand Prix die gereden werd in Australië. Charles Leclerc steekt met kop en schouders boven iedereen uit met in het kielzog Max Verstappen. Carlos Sainz bungelt daar tussenin en op grote achterstand volgt de rest van het deelnemersveld. Wij hebben op een rijtje gezet wat je kan verdienen met jouw favoriet bij de kwalificatie voor de sprintrace en de uiteindelijke winst van de sprintrace. Een stuntje in de kwalificatie kan je veel geld opleveren en is wellicht mogelijk door de weersomstandigheden.

Na afloop van de sprintrace op zaterdag zullen de quoteringen bekend worden voor de race van zondag. Uiteraard geven wij direct na afloop van de sprintrace een update van deze quoteringen.

Nieuwe odds GP Emilia Romagna

UPDATE I | Zoals verwacht heeft Charles Leclerc de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training in Italië. Daarmee maakt hij zijn favorietenrol waar en dat zien we ook terug in de quoteringen bij de bookmakers. De quoteringen voor de snelste tijd in de kwalificatie voor de sprintrace zijn behoorlijk veranderd. Leclerc is gezakt van 2.10 naar 1.72. Verstappen is juist gestegen van 2.62 naar 4.50.

UPDATE II | In de voorbeschouwing gaven we al aan dat de natte weersomstandigheden wel eens voor een verrassing kan zorgen tijdens de kwalificatie voor de sprintrace. En zo geschiedde! Max Verstappen pakt poleposition voor Charles Leclerc. De odds voor de zege op zaterdag zijn drastisch veranderd. Zo krijg je nu nog maar 2.00 keer je inzet terug bij een zege voor Verstappen en 2.10 keer de inzet voor een zege van Leclerc.

De sprintrace op het circuit van Emilia-Romagna start zaterdagmiddag om 16.30u. In onderstaande tabel tref je de top-6 aan met bijbehorende quotering voor winst van de sprintrace.

UPDATE III I Max Verstappen heeft de goede lijn van vrijdag door weten te trekken en won zaterdagmiddag de belangrijke sprintrace. Daardoor start de Nederlander zondag van poleposition. Door zijn uitstekende prestatie is Verstappen de topfavoriet bij de bookmakers voor de race van zondag. Winst levert je een odd van 1.72. Op plek twee vinden we uiteraard Charles Leclerc terug met een quotering van 2.62.

Coureur Quotering zege sprintrace
Max Verstappen  1.72
Charles Leclerc 2.62
Carlos Sainz 13.00
Sergio Perez  13.00
Lando Norris  34.00
Daniel Ricciardo 81.00
Overige coureur +101.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws