Steiner kijkt uit naar thuisrace: 'We werken keihard om opnieuw punten te scoren' Formule 1
Formule 1

Steiner kijkt uit naar thuisrace: 'We werken keihard om opnieuw punten te scoren'

Steiner kijkt uit naar thuisrace: 'We werken keihard om opnieuw punten te scoren'

Haas hoopt een goed gevolg te kunnen geven aan de degelijke seizoensstart. De Amerikaanse renstal heeft dankzij Kevin Magnussen op het moment vijftien punten, maar in Imola viel de Deen een beetje terug. Desondanks wist Magnussen alsnog punten mee te nemen voor het team. Nu maakt de renstal zich op voor de eerste thuisrace van het seizoen.

Haas is sterk begonnen aan het nieuwe jaar. Het Amerikaanse team lijkt een goede auto te hebben neergezet, waardoor teambaas Guenther Steiner uitkijkt naar de Grand Prix van Miami. 'Ik denk niet dat we echte sterke en zwakke punten hebben', stelt Steiner in een persbericht van Haas. 'We hebben over het algemeen gewoon een goede auto. In de hoofdrace in Imola presteerden we niet zoals we wilden, maar we kijken naar de data en we werken keihard om opnieuw punten te scoren.'

Vorig jaar bleef Haas puntloos, maar het team wist zich wel goed te focussen op de reglementswijziging van dit seizoen. Magnussen heeft plezier in de nieuwe auto van Haas. 'Ik denk dat er een positieve verandering is geweest met de nieuwe auto's als het aankomt op het racen. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik kan heel veel pushen en meer aanvallen. Ik ben al volledig geacclimatiseerd en ik werk nog steeds keihard om mijn fitness op peil te houden.'

Schumacher: 'Goed dat F1 meer Amerikaans wordt'

Voor de vijfde race dit seizoen gaat de Formule 1 alweer naar het vierde continent dit jaar. In de toekomst zal de Formule 1 vaker naar de Verenigde Staten gaan en dat kan Mick Schumacher wel bekoren. 'We hebben hier natuurlijk nog nooit gereden, dus ik weet niet wat de hoogtepunten van de baan zijn. Maar een race in Amerika is altijd leuk. Het is altijd één grote show. Ik denk dat het ook goed is dat we op een bepaalde manier steeds meer Amerikaans worden. Ik kijk ernaar uit om nog vaker hier te races', besluit Schumacher.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws