Topquote voor Verstappen voor eerste overwinning: Drie keer je inzet! (Ad) Formule 1
Formule 1

Topquote voor Verstappen voor eerste overwinning: Drie keer je inzet! (Ad)

Topquote voor Verstappen voor eerste overwinning: Drie keer je inzet! (Ad)

Max Verstappen gaat als topfavoriet de Grand Prix van Bahrein in. Bij Bet365 zijn de odds voor een zege van de Nederlander naar aanleiding van de wintertests vastgesteld. Zijn sterke slot van de laatste testdag in het Midden-Oosten geeft de burger moed, en zo ook de bookmakers. Een zege van Verstappen is goed voor een quotering van 3.00.

Daarmee lijkt Verstappen op het eerste gezicht 2021-titelconcurrent Lewis Hamilton te slim af. De zevenvoudig wereldkampioen geniet een quotering van 3.40. Dat betekent dat het wedkantoor verwacht dat Mercedes herstelt, want na de testdagen is uit de data in beperkte mate op te maken wat de rangorde is, maar was wel duidelijk dat Mercedes waarschijnlijk niet sneller zal zijn dan Red Bull Racing en Ferrari.

Ferrari is het andere team dat geroemd wordt om haar optreden gedurende de testweken. In Barcelona liep het al vlot bij het team uit Maranello, en die sterke trend zetten ze in Bahrein goed door. Geen wonder dat ook de quoteringen voor Charles Leclerc en Carlos Sainz laag liggen, al halen ze de kansen van Verstappen en Hamilton niet.

Onderlinge strijd bij Ferrari

Van het Ferrari-duo wordt nog steeds verwacht dat Leclerc de snellere rijder is, ondanks dat hij in 2021 achter zijn Spaanse collega eindigde in het coureurskampioenschap. Een zege van Leclerc staat op 6.00, terwijl je voor een overwinning van Sainz 8.50 keer je inzet terugkrijgt. Mocht Ferrari als snelste team uit de winterstop komen dan zal de strijd tussen de twee topcoureurs uiterst spannend worden.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws