Verstappen betspecials voor de Grand Prix in Japan (ad) Formule 1
Formule 1

Verstappen betspecials voor de Grand Prix in Japan (ad)

Verstappen betspecials voor de Grand Prix in Japan (ad)

Alle ogen zijn zondag 9 oktober 2022 gericht op Max Verstappen. Gaat het de Nederlander lukken om zijn tweede wereldtitel in de Formule 1 in de wacht te slepen? De kansen zijn groot, maar dan moet het wel een stuk beter gaan dan afgelopen weekend in Singapore. Winst van de race plus de snelste raceronde zijn voldoende voor prolongatie van de titel. Wij hebben speciaal voor deze Grand Prix een aantal Max Verstappen betspecials voor je klaar staan.

Verstappen zal getergd voor de dag komen in Japan na het debacle in Singapore. Gelukkig voor de Nederlander is het gat met concurrenten Charles Leclerc en Sergio Perez enorm en kon een mislukt weekend veroorloofd worden. Verstappen heeft in zijn nog prille, maar indrukwekkende loopbaan, laten zien heel goed met druk om te kunnen gaan.

Het is alweer drie jaar geleden dat de Grand Prix van Japan werd verreden. In 2019 was de laatste editie en werd gewonnen door Valtteri Bottas. Mercedes heeft de afgelopen jaar flink gedomineerd in Japan en won de Grand Prix van 2014 tot en met 2019. De kansen dit jaar voor winst van Mercedes zijn zeer klein. Grote favoriet voor de eindzege op zondag is Verstappen. De wedkantoren geven de Nederlander een odd van 1.50 en naaste concurrent Leclerc volgt met een odd van 4.00.

Verstappen betspecials voor de Grand Prix van Japan

Verstappen wint de race en noteert de snelste raceronde

Ja @2.40

Nee @1.50

Verstappen pakt poleposition, wint de race en noteert de snelste raceronde

Ja @4.00

Nee @1.21

Verstappen wint de race met een marge van minimaal 10 seconden

Ja @3.00

Nee @1.35

Bovenstaande weddenschappen zijn beschikbaar op de website van Jack's.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws