Verstappen en Pérez slaan enorm gat naar concurrentie in aanloop naar GP Emilia Romagna (ad) Formule 1
Formule 1

Verstappen en Pérez slaan enorm gat naar concurrentie in aanloop naar GP Emilia Romagna (ad)

Verstappen en Pérez slaan enorm gat naar concurrentie in aanloop naar GP Emilia Romagna (ad)

Na een week van relatieve rust kunnen we ons weer gaan opmaken voor een raceweekend en wel in Italië. Het seizoen gaat verder in Europa waar van 19 tot en met 21 mei de Grand Prix Emilia-Romagna verreden gaat worden. Als we een kijkje nemen bij de wedkantoren dan staan Max Verstappen en teamgenoot Sergio Pérez met kop en schouders bovenaan alle favorietenlijstjes. Wij houden je tijdens het raceweekend volledig op de hoogte van alle de quoteringen voor de eindwinnaar en hopen daarbij een mooie winst te kunnen behalen!

Met groot machtsvertoon won Verstappen de laatst verreden Grand Prix. In Miami startte de Nederlander vanaf P9, maar zoals we al vaker van onze landgenoot hebben gezien, is hij op die momenten op zijn sterkst. Een indrukwekkende race volgde en resulteerde in een fraaie overwinning. De suprematie van Red Bull dit seizoen is enorm, maar de strijd tussen Verstappen en zijn teamgenoot Sergio Pérez is een interessante. In de WK-stand staat Verstappen op 119 punten, Pérez heeft er 105. Op plaats drie staat Fernando Alonso met 75 punten.

Aankomend weekend strijkt het circus neer in Italië. Vorig seizoen werd deze Grand Prix verreden in april en was Verstappen oppermachtig in zowel de sprintrace als de Grand Prix op zondag. Tijdens deze editie zal er geen sprintrace verreden worden. Nemen we een kijkje bij de wedkantoren dan zien we dat Verstappen de absolute favoriet is. Het loont, gezien de lage quotering, niet om in deze fase al in te zetten op de eindwinnaar. De quoteringen zullen doorgaans veranderen na de vrije trainingen en verstandig is het dan ook om deze af te wachten alvorens een gokje te wagen.

Quoteringen winnaar Grand Prix Emilia-Romagna

Coureur Quotering
Max Verstappen 1.40
Sergio Pérez 3.75
Fernando Alonso 15.00
Lewis Hamilton 21.00
Charles Leclerc 26.00
George Russell 26.00
Carlos Sainz 34.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws