Verstappen-kamp niet blij met Rosberg: 'Laat zien hoe ver hij van de realiteit verwijderd is' Formule 1
Formule 1

Verstappen-kamp niet blij met Rosberg: 'Laat zien hoe ver hij van de realiteit verwijderd is'

Verstappen-kamp niet blij met Rosberg: 'Laat zien hoe ver hij van de realiteit verwijderd is'

Voormalig wereldkampioen Nico Rosberg toonde zich afgelopen weekend bij de Duitse tak van Sky Sports kritisch op de mentaliteit van Max Verstappen, nadat de Nederlander aangaf niet blij te zijn met zijn tweede positie in de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Het Duitse Sport1 meldt nu op haar buurt weer dat Red Bull en de Verstappens niet blij zijn met de opmerkingen van Rosberg.

Nico Rosberg heeft zich meermaals lyrisch uitgelaten over de tweevoudig Nederlands wereldkampioen, maar was afgelopen week niet te spreken over acties van Max Verstappen. De 25-jarige Nederlander zou op zaterdag na afloop van de kwalificatie een teamvergadering hebben overgeslagen, nadat hij in het tweede deel van de kwalificatie te kampen had met een probleem aan zijn RB19. Verstappen vocht zich uiteindelijk terug tot een tweede plek in de race.

In gesprek met Sky Sports Duitsland geeft Rosberg aan: 'Dat is niet goed om te zien. Op zaterdag heeft hij het circuit snel verlaten en de teamvergadering overgeslagen. Dat is in ieder geval wat ons verteld is, en ik denk niet dat dat een goede aanpak is. Het is geen goede mentaliteit zo vroeg in het seizoen,' vindt de wereldkampioen van 2016. 'Zeker aangezien het team zo'n briljant werk geleverd heeft met die auto, en zo hard werkt, zou hij zich een beetje gracieuzer kunnen opstellen, vind ik.'

Kamp Verstappen geïrriteerd door opmerkingen

Max Verstappen was in aanloop naar het Grand Prix-weekeinde ziek, zoals ook meerdere malen aangehaald door Helmut Marko. De Verstappens zijn volgens het Duitse Sport1 dan ook geïrriteerd door de opmerkingen van Rosberg, en vinden dat hij de situatie verkeerd uitlegt. Sport1 meldt dat er door het kamp van de Verstappens als volgt werd gereageerd op de opmerkingen: 'Dit laat zien hoe ver Rosberg van de realiteit verwijderd is. Gelukkig heeft Sky ook Ralf Schumacher, die de situatie meteen verduidelijkte, in haar team.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws