Verstappen komt met eigen race-initiatief: naam  pronkt op auto's in meerdere raceklassen Formule 1
Formule 1

Verstappen komt met eigen race-initiatief: naam pronkt op auto's in meerdere raceklassen

Verstappen komt met eigen race-initiatief: naam  pronkt op auto's in meerdere raceklassen

Max Verstappen en Red Bull zijn met hun eigen race-initiatief gekomen. Met Verstappen.com Racing zal de Nederlandse coureur in samenwerking met de energiedrank de virtuele en de echte racewereld samenbrengen. Team Redline, Jos Verstappen en Thierry Vermeulen zullen ook onderdeel zijn van deze samenwerking.

Als sinds zijn zestiende heeft Verstappen een samenwerking met Red Bull, nadat hij een contract ondertekende bij zijn huidige renstal. Deze goede samenwerking wordt met deze volgende stap opnieuw onderstreept. Hiermee probeert de enkelvoudig wereldkampioen zijn steun te bieden aan teams in de virtuele racewereld en de echte racewereld. Verstappen is immers zelf vaak bij een simrace te vinden.

De coureur is namelijk onderdeel van Team Redline. Hiermee heeft de coureur al vele enduranceraces verreden in het verleden. Dit jaar heeft hij al drie races gereden, waarvan hij er één wist te winnen samen met zijn team. Nu zal het team 'Verstappen.com Racing' op de zijkant van de virtuele bolide te zien zijn.

Verstappen senior maakt comeback

De vader van de meervoudig racewinnaar in de Formule 1 heeft dit jaar een comeback gedaan in de autosport. Verstappen senior is in 2022 begonnen aan zijn rally-avontuur en daar wordt nog een hoofdstuk aan toegevoegd. De rookie in de rallysport zal dus ook met de naam van het nieuwe initiatief op de auto rijden. Voor Vermeulen, die meedoet aan GT-races, geldt hetzelfde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws