Verstappen wint virtuele 24 uur van de Nürburgring met Team Redline Formule 1
Formule 1

Verstappen wint virtuele 24 uur van de Nürburgring met Team Redline

Verstappen wint virtuele 24 uur van de Nürburgring met Team Redline

Max Verstappen heeft de virtuele 24 uur van de Nürburgring gewonnen. Dat deed hij met het gebruikelijke Team Redline. De Nederlander nam een derde van de rit voor zijn rekening. Het team startte van polepositie en wist de leiding gedurende de race vast te houden.

Max Benecke klom als eerste achter het stuur. Hij had als enige van zijn team last van tegenstand in de startfase. Echter, al snel ontstond er een gat en dat werd gedurende de rit steeds iets groter. Na zes uur was het de beurt aan Verstappen. Hij reed een rustige race op één moment na, waar hij een spinnende tegenstander moest ontwijken.

Chris Lulham maakte de race af voor Team Redline en met ongeveer drie minuten voorsprong wonnen ze de 24 uur durende race. De rondenteller stopte uiteindelijk op 174. Dit lijkt vrij laag voor zo'n lange race, maar de Nürburgring is met een lengte van ongeveer 26 kilometer geen gemiddeld circuit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws