Doornbos ziet gewenning bij Verstappen: 'Dat had hij ook in Monaco' Max Verstappen
Max Verstappen

Doornbos ziet gewenning bij Verstappen: 'Dat had hij ook in Monaco'

Doornbos ziet gewenning bij Verstappen: 'Dat had hij ook in Monaco'

Robert Doornbos constateert dat polepositions en misschien zelfs overwinningen beginnen te wennen bij Max Verstappen. De Nederlander reed in de kwalificatie van de Grand Prix van Stiermarken naar de pole, maar reageerde niet enorm uitbundig, daar waar dat volgens presentator Rob Kamphues van Ziggo Sport eerder nog wel zo was.

Doornbos ziet ook dat Verstappen minder uitgebreid juicht voor het oog van de camera. 'Dat zie je dit jaar en bijvoorbeeld ook in Monaco', zegt de oud-coureur van Minardi en Red Bull Raing. 'Dat had hij ook in Monaco en dat vond ik zo opvallend. Dat is normaal de Grand Prix dat als je die wint, dat je seizoen niet stuk kan. Hij vierde het, punt, en hij focuste zich weer op de volgende sessie.

Doornbos hint daarmee naar het succes van de Nederlander deze jaargang. Waar Verstappen de voorbije seizoenen het vooral van incidentele dagsuccessen moest hebben, doet hij dit jaar mee om de titel. Zo heeft hij al drie races gewonnen en ook drie polepositions gepakt. Doornbos stelt dat dit soort successen gewenning kunnen worden voor de 23-jarige coureur. Kamphues ziet ook een minder uitbundig juichende Verstappen. 'Ik weet nog dat hij bij zijn eerste pole (Grand Prix van Hongarije 2019, red.) zo blij als een kind was.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws