Manager Verstappen licht toe: 'Max voelt zich bij het team als een vis in het water' Max Verstappen
Max Verstappen

Manager Verstappen licht toe: 'Max voelt zich bij het team als een vis in het water'

Manager Verstappen licht toe: 'Max voelt zich bij het team als een vis in het water'

Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen, heeft aangegeven dat ze vrij snel kozen voor Red Bull. De niet al te lastige beslissing wordt door de manager toegelicht, opvallend is vooral dat Honda ook een aanzienlijke rol in de beslissing om te blijven heeft gespeeld.

Vermeulen, Jos Verstappen en Max aten in Brazilië al met Red Bull-adviseur Helmut Marko. Marko heeft een goede band met de Nederlander en zijn oogappel moest hij dan ook kosten wat het kost binnen het team houden. Na dat gesprek heeft er intern overleg plaatsgevonden in het Verstappen-kamp.

Honda heeft aangegeven tot eind 2021 samen te willen werken met Red Bull. Verstappen ziet dit als goed teken en ook Vermeulen bevestigt dit: 'We hebben er alle vertrouwen in waar Honda qua ontwikkeling naartoe wil. We vinden nog steeds dat we met Red Bull en Honda unfinished business hebben.'

Verstappen tevreden bij Red Bull

Er valt dus meer te halen denkt het management van Verstappen. Maar dat is niet de enige reden van Verstappen besloten heeft te blijven. Sinds de komst van de Nederlander heeft Red Bull het team om hem heen gebouwd. De vertrouwensband die ontstaan is door de jaren heen blijkt sterker dan een mogelijke belofte van Mercedes of Ferrari.

'Max voelt zich bij het team als een vis in het water. Max, Jos en ik waren het er redelijk snel over eens dat dit de beste keuze was', concludeert Vermeulen volgens Formule1.nl. Verstappen past goed bij het team en het team goed bij hem. Dit wederzijdse vertrouwen wordt door de Limburger beloond met vier jaar dienst bij de Oostenrijkers. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

F1Maximaal is op zoek naar een stagair(e) per 1 februari!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws