Verstappen is weer vrijgezel: 'Ben weer alleen, Kai' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen is weer vrijgezel: 'Ben weer alleen, Kai'

Verstappen is weer vrijgezel: 'Ben weer alleen, Kai'

Max Verstappen is weer vrijgezel. Voorafgaand aan het Grand Prix-weekend in de Eifel werd de Nederlander gevraagd naar hoe het met zijn vriendin gaat. Tegenover het Duitse RTL geeft hij kort aan dat zijn relatie ten einde gekomen is.

Verstappen kreeg door de presentator van de zender, Kai Ebel, een bord met vragen voorgelegd. Een voor een trok hij stickers van het bord af, waarna de vraag naar voren kwam. De eerste ging al over Dilara Sanlik, inmiddels de ex van de Red Bull Racing-rijder.

'Dat begint al goed', zegt de Limburger wanneer hij de eerste vraag onthult. 'Max Verstappen vriendin. Dat is dat eerste wat jullie vragen? Ik heb er geen meer.' Zo laat hij weten aan de wereld dat het over is tussen hemzelf en Sanlik. 'Ik ben weer alleen, Kai.'

De ex van Verstappen

Sanlik en Verstappen waren al enige tijd samen en ook was de Duitse geregeld langs de circuits te vinden met Victoria en Sophia, de zus en moeder van de coureur. Verstappen en Sanlik kregen in september 2018 een relatie maar zouden daarvoor al aan het daten zijn. Ze zijn dus iets meer dan twee jaar samen geweest. (Foto's: IG Maxverstappen1; dilara.sanlikupdates33)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws