Max Verstappen vriendin

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over de vriendin van Max Verstappen. Het kan gaan om foto's van Verstappen met zijn vriendin tot uitspraken van de F1-coureur over zijn geliefde.


Dilara Sanlik

Over de vriendinnen van Max Verstappen is doorgaans weinig bekend. Verstappen heeft met verschillende vrouwen gedatet, waaronder Instagram modellen. Maar het langst heeft hij een relatie met zijn huidige vriendin Dilara Sanlik. Hoewel de twee gelukkig zijn, delen ze hier weinig van met de buitenwereld; het Instagramaccount van Dilara staat bijvoorbeeld op privé. 

Dilara is geboren in München en studeert in Londen. Ze is goed bevriend met Victoria Swarovski, maar verder weten we weinig over de Duitse schone. Hoewel de twee bijna geen foto’s online delen, hebben ze in juni 2019 een uitzondering gemaakt door een kiekje van hun trip naar New York te delen. Dilara bezoekt geregeld races en kan het goed vinden met de familie Verstappen.   

Eerder vriendinnen Verstappen

In het verleden heeft Max relaties gehad met verschillende andere vrouwen. De eerste echte vlam van de Nederlandse coureur is Sabre Cook. De Amerikaanse is net als Verstappen een autocoureur. Hun relatie houdt echter geen stand. Na Sabre zoekt Max het dicht bij huis. Zijn volgende vriendin is Seychelle de Vries, zus van Nyck de Vries. Ook zij blijkt niet de ware voor Max, en de romance wordt beëindigd. Seychelle vindt later de liefde wederom bij een coureur; sinds 2019 is ze de vriendin van Formule 1 coureur George Russel.

Voorlopig blijft Verstappen het houden bij dames met een link naar de autosport. Zijn volgende beminde is Mikaela Ahlin-Kottulinsky. De Zweedse is actief in toerwagenkampioenschappen en is de eerste vrouwelijke winnaar ooit van een autorace. Maar ook deze relatie houdt geen stand, in 2015 zetten de geliefden er een punt achter. 

Max ontmoet al snel een nieuwe liefde, hij slaat het Vlaamse model Joyce Godefridi aan de haak. Deze affaire is echter van korte duur. Na Godefridi passeren in korte tijd verschillende nieuwe vriendinnen. In 2016 is Roos van der Aa, een beautyblogster uit Tilburg, gespot in Verstappen’s appartement in Monaco. Al snel is tussen Max en Roos de vlam gedoofd. De volgende vriendin van Max is Maxime Pourquié, een Nederlandse dame, actief in het hockey. De twee zouden samen oud en nieuw hebben gevierd. Na twee maanden is de liefde echter weer bekoeld.

Relatie

Na verschillende scharrels te hebben gehad, lijkt Max behoefte te hebben aan een vaste relatie. Dit is waar Dilara Sanlik in beeld komt. Met de Duitse heeft verstappen sinds 2017 een relatie. De coureur heeft in het verleden een scala aan kortstondige vriendinnen gehad, maar het lijkt erop dat Max nu in Dilara de ware heeft gevonden.

Max Verstappen met Dilara Sanlik

 

Meer nieuws