Max Verstappen vriendin

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over de vriendin van Max Verstappen. Het kan gaan om foto's van Verstappen met zijn vriendin tot uitspraken van de F1-coureur over zijn geliefde.

Kelly Piquet

Verstappen heeft momenteel een relatie met Kelly Piquet. De 32-jarige dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet zagen we eind 2020 op foto's van de Nederlander reageren. Verstappen deed dit op zijn beurt bij haar Instagram-kiekjes. Rondom de jaarwisseling van 2020 naar 2021 begon het duo op Instagram foto's te plaatsen waarop ze samen te zien waren. Sindsdien is het duidelijk: Verstappen heeft in de Braziliaanse een nieuwe liefde gevonden.

Helemaal onbekend is Piquet niet voor de Formule 1-wereld. Zo had ze een lange tijd een relatie met Daniil Kvyat, met wie ze een dochtertje kreeg. De relatie hield geen stand en Kvyat en Piquet zijn nu slechts nog aan elkaar verbonden door hun kind. 

Verstappen heeft voor Piquet iets meer dan een jaar een relatie gehad met Dilara Sanlik. De Nederlander maakte in oktober 2020 echter bekend dat er een eind is gekomen aan deze relatie. De in München wonende Sanlik is ook enkele keren in de paddock geweest. Verstappen heeft sinds september 2018 ongeveer een relatie gehad met Sanlik. Dit betekent dat ze ongeveer twee jaar samen zijn geweest. 

Max Verstappen vriendin
Max Verstappen met vriendin Kelly Piquet tijdens het FIA-gala van 2021.

Eerdere vriendinnen Verstappen

In het verleden heeft Max relaties gehad met verschillende andere vrouwen. De eerste echte vlam van de Nederlandse coureur is Sabre Cook. De Amerikaanse is net als Verstappen een autocoureur. Hun relatie houdt echter geen stand. Na Sabre zoekt Max het dicht bij huis. Zijn volgende vriendin is Seychelle de Vries, zus van Nyck de Vries. Ook zij blijkt niet de ware voor Max, en de romance wordt beëindigd. Seychelle vindt later de liefde wederom bij een coureur; sinds 2019 is ze de vriendin van Formule 1 coureur George Russel.

Voorlopig blijft Verstappen het houden bij dames met een link naar de autosport. Zijn volgende beminde is Mikaela Ahlin-Kottulinsky. De Zweedse is actief in toerwagenkampioenschappen en is de eerste vrouwelijke winnaar ooit van een autorace. Maar ook deze relatie houdt geen stand, in 2015 zetten de geliefden er een punt achter. 

Max ontmoet al snel een nieuwe liefde, hij slaat het Vlaamse model Joyce Godefridi aan de haak. Deze affaire is echter van korte duur. Na Godefridi passeren in korte tijd verschillende nieuwe vriendinnen. In 2016 is Roos van der Aa, een beautyblogster uit Tilburg, gespot in Verstappens appartement in Monaco. Al snel is tussen Max en Roos de vlam gedoofd. De volgende vriendin van Max is Maxime Pourquié, een Nederlandse dame, actief in het hockey. De twee zouden samen oud en nieuw hebben gevierd. Na twee maanden is de liefde echter weer bekoeld.

Max Verstappen vriendin Nieuws