Max Verstappen vriendin

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over de vriendin van Max Verstappen. Het kan gaan om foto's van Verstappen met zijn vriendin tot uitspraken van de Formule 1-coureur over zijn geliefde, Kelly Piquet.

Deze pagina gaat verder onder het nieuws.

Kelly Piquet

Verstappen heeft momenteel een relatie met Kelly Piquet. De dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet zagen we eind 2020 op foto's van de Nederlander reageren. Verstappen deed dit op zijn beurt bij haar Instagram-kiekjes. Rondom de jaarwisseling van 2020 naar 2021 begon het duo op Instagram foto's te plaatsen waarop ze samen te zien waren. Sindsdien is het duidelijk: Verstappen heeft in de Braziliaanse een nieuwe liefde gevonden.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Max Verstappen vriendin
Max Verstappen met vriendin Kelly Piquet tijdens het FIA-gala van 2021.

Helemaal onbekend is Piquet niet voor de Formule 1-wereld. Zo had ze een lange tijd een relatie met Daniil Kvyat, met wie ze een dochtertje kreeg. De relatie hield geen stand en Kvyat en Piquet zijn nu slechts nog aan elkaar verbonden door hun kind. Verstappen heeft voor Piquet iets meer dan een jaar een relatie gehad met Dilara Sanlik. De in München wonende Sanlik is ook enkele keren in de paddock geweest. Verstappen heeft sinds september 2018 ongeveer een relatie gehad met Sanlik. Dit betekent dat ze ongeveer twee jaar samen zijn geweest. 

Max Verstappen vriendin Nieuws