Verstappen vanaf 17 december te zien in eigen documentaireserie op Ziggo Sport Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen vanaf 17 december te zien in eigen documentaireserie op Ziggo Sport

Verstappen vanaf 17 december te zien in eigen documentaireserie op Ziggo Sport

Na het Formule 1 seizoen, dat komende zondag in Abu Dhabi tot een einde komt, zal er een driedelige documentaireserie over Max Verstappen op televisie verschijnen. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur is in de afgelopen jaren intensief gefilmd en geïnterviewd door een cameraploeg.

Niet alleen de 23-jarige Verstappen komt aan bod in de documentaire, maar ook zijn vader Jos Verstappen, moeder Sophie Kumpen, zus Victoria Verstappen en manager Raymond Vermeulen zullen te zien zijn. In de driedelige serie zal er uniek beeldmateriaal uit het verleden worden getoond, waaronder een kijkje achter de schermen.

Verstappen plaatste op Twitter een trailer van de documentaire en geeft aan dat er in de afgelopen drie jaar aan is gewerkt. De serie heet 'Max Verstappen - Whatever It Takes' en zal vanaf 17 december te zien zijn op Ziggo. Het Ziggo Movies & Series-platform zal de documentaire ook aanbieden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws