Geen stream? Kijk de Grand Prix van Groot-Brittannië live via F1TV! Algemeen
Algemeen

Geen stream? Kijk de Grand Prix van Groot-Brittannië live via F1TV!

Geen stream? Kijk de Grand Prix van Groot-Brittannië live via F1TV!

Dit weekend is het alweer tijd voor de tiende race van 2022. De Grand Prix van Groot-Brittannië staat namelijk op het programma. Jij kunt de vrije trainingen, kwalificatie en race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Wat is er nog meer live rondom GP Groot-Brittannië ?

Naast de Formule 1 kun je ook livestreams van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup allemaal bekijken via F1TV. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Groot-Brittannië live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema van F1TV voor de Formule 1 op Silverstone

Vrijdagmiddag start het nieuwe raceweekend in de Formule 1 om 14.00 uur met de eerste vrije training. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur is het dan tijd voor de tweede vrije training. Zaterdag staat de derde vrije training op het programma. Deze race begint om 13.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Om 15.30 uur begint de voorbeschouwing op de kwalificatie.

Zaterdagmiddag is het tussen 16.00 uur en 17.00 uur tijd voor de kwalificatie van de Grand Prix van Groot-Brittannië. Daarna is er een nabeschouwing van 17.00 uur tot 17.30 uur. Op zondag is er tussen 15.00 uur en 15.55 uur een voorbeschouwing te zien op de race. Om 16.00 uur begint de Grand Prix van Groot-Brittannië en de race duurt tot 18.00 uur. Tussen 18.00 uur en 18.40 uur is de nabeschouwing te zien bij F1TV.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws