Kijk de Grand Prix van Emilia Romagna live via F1TV! (Ad) Formule 1
Formule 1

Kijk de Grand Prix van Emilia Romagna live via F1TV! (Ad)

Kijk de Grand Prix van Emilia Romagna live via F1TV! (Ad)

Aanstaande zondag staat de vierde Grand Prix van 2022 op het programma. Het is namelijk tijd voor de Grand Prix van Emilia Romagna. Jij kunt de sprintrace en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we je uit hoe jij kan genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Naast de Formule 1 kun je ook livestreams van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup allemaal bekijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Emilia Romagna live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdsschema van F1TV voor komend weekend

Op zaterdagmiddag is de sprintrace in Imola. Om 16.00 uur begint de voorbeschouwing op de sprintrace, terwijl de sprintrace zelf om 16.30 uur begint. Deze race duurt tot 17.30 uur en daarna begint direct de nabeschouwing. Op zondag is het tijd voor de Grand Prix van Emilia Romagna. Vanaf 14.00 uur begint de voorbeschouwing op F1TV, waarna de race om 15.00 uur begint. Tussen 17.00 uur en 17.40 uur is de nabeschouwing van de race.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws