Ontdek de F1Maximaal-app, nu mét notificaties! Algemeen
Algemeen

Ontdek de F1Maximaal-app, nu mét notificaties!

Ontdek de F1Maximaal-app, nu mét notificaties!

Er wordt achter de schermen flink gesleuteld aan de F1Maximaal-app, te verkrijgen in Google Play-store en de Apple-store. Deze app voorziet u van alle items die dagelijks op F1Maximaal.nl te vinden zijn, en biedt een prettige en gemakkelijke gebruikerservaring. Inmiddels is het ook mogelijk om notificaties te ontvangen op de app, zodat u op de hoogte blijft van discussies in de comments.

Daarmee is al het laatste F1-nieuws nu binnen handbereik, en is het nu makkelijker om met medegebruikers te communiceren. Zo proberen we het F1Maximaal-forum levend te houden. Valt u toch nog iets op waar u niet helemaal tevreden over bent? Mailt u gerust suggesties naar ict@valkeringmedia.nl en dan zullen deze overwogen worden.

De F1Maximaal-app bestaat inmiddels al een jaar en we zijn continu op zoek naar manieren om de gebruikerservaring prettiger te maken. Daarom waarderen wij alle feedback die wij van onze lezers krijgen en willen we benadrukken dat elke suggestie meengenomen wordt. Schroom dus niet om input te bieden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws