F1Maximaal verkozen tot beste sportwebsite van het jaar 2023 Algemeen
Algemeen

F1Maximaal verkozen tot beste sportwebsite van het jaar 2023

F1Maximaal verkozen tot beste sportwebsite van het jaar 2023

F1Maximaal is uitgeroepen tot de beste sportwebsite van het jaar tijdens de Website van het Jaar-verkiezing 2023. Het is de eerste keer dat deze Nederlandse Formule 1-website wordt beloond met deze prijs. Sinds januari 2017 kunnen Nederlandse en Belgische Formule 1-fans op deze website terecht voor het laatste nieuws en de beste content.

Binnen deze periode is F1Maximaal uitgegroeid tot één van de grootste Formule 1-sites van Nederland. Onder leiding van algemeen directeur Sjoerd Valkering is de website een koers gaan varen waarin tijdig informeren van Formule 1-fans centraal straat. In combinatie met analyses, interviews, opiniestukken en andere unieke content wordt de Formule 1-lezer ondergedompeld in de motorsportwereld, om zo een ervaring te bieden die een accuraat perspectief op het wereldje biedt.

'Ongelofelijk trots'

Hoofdredacteuren Mike van Weert, Mark Hanselman en Rick Pasker zijn 'ongelofelijk trots' dat F1Maximaal dit jaar is uitgeroepen tot de beste sportwebsite van het jaar. 'Dit hebben we te danken aan al onze geweldige lezers die dagelijks onze content waarderen en de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. Deze prijs geeft ons alleen maar meer energie en motivatie om onze lezers de beste content te kunnen bieden en daar gaan wij volgend Formule 1-seizoen volop mee door.'

De Website van het Jaar-verkiezing wordt al meer dan twintig jaar georganiseerd. Deze verkiezing staat bekend als de meest prestigieuze publieksprijs in Nederland, waarbij de beste en meest populaire websites in de schijnwerpers worden gezet. Jaarlijks worden er honderdduizenden stemmen uitgebracht binnen 38 verschillende categorieën. F1Maximaal is in de prijzen gevallen in de categorie sport.

Namens de voltallige redactie, bedankt voor het stemmen!

Sjoerd Valkering (eigenaar)
Mike van Weert (hoofdredacteur)
Mark Hanselman (hoofdredacteur)
Rick Pasker (hoofdredacteur)
Christian Moerman
Shanna Lutgert
Stephan Koolschijn
Noa de Ruijter
Lieke Jacobs
Quinten Torfs
Wim G. Vandebilt
Danaé Lachenal (stagiair)

Adverteren op F1Maximaal? Stuur een e-mail naar s.valkering@valkeringmedia.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws