Aston Martin verrast in Monza met James Bond-thema Formule 1
Formule 1

Aston Martin verrast in Monza met James Bond-thema

Aston Martin verrast in Monza met James Bond-thema

Het Formule 1-team van Aston Martin komt met een speciale verrassing voor de Grand Prix van Italië, de Britse renstal onthult hun bolide met een speciale James Bond-livery. Op 30 september komt de nieuwe 007-film No Time To Die uit, zoals al eerder is voorgekomen bij Red Bull Racing gebruikt de filmmaker de F1 als presenteerplaform.

In 2019 had de Oostenrijkse renstal de 'eer' om de 007-livery te krijgen, ditmaal is de sponsordeal gesloten met Aston Martin. Niet heel vreemd, gezien James Bond in de films met een bolide van het Britse merk rijdt. Op de donderdag voorafgaand aan de Grand Prix van Italië presenteert het automerk de speciale 007-livery, de eerste glimp van de livery wordt gedeeld door Olav Mol, zoals hieronder is te zien.

De tijd van James bond bij Aston Martin Red Bull Racing

Toen 'Red Bull Racing' nog een sponsorship had met Aston Martin, was de eer aan het team van Max Verstappen en toentertijd nog Pierre Gasly. Een weekend gehuld in James Bond-stijl kon natuurlijk niet voorbijgaan zonder 'Mr. Bond', Daniel Craig, die een bezoekje bracht aan Red Bull.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws