Barrichello: 'Hamilton beter dan Schumacher? Ik denk het wel' Formule 1
Formule 1

Barrichello: 'Hamilton beter dan Schumacher? Ik denk het wel'

Barrichello: 'Hamilton beter dan Schumacher? Ik denk het wel'

Voormalig Ferrari-coureur Rubens Barrichello vindt Lewis Hamilton een betere coureur dan Michael Schumacher. Waar velen de vergelijking niet aan willen gaan, is de Braziliaan resoluut in zijn voorkeur. Barrichello was in zijn tijd in de koningsklasse teamgenoot van Schumacher en heeft de beginjaren van Hamilton meegemaakt.

De elfvoudig racewinnaar durft het dan ook aan om de twee zevenvoudig wereldkampioenen met elkaar te vergelijken. 'Hamilton beter dan Schumacher? Ik denk het wel', citeert Soymotor de Braziliaan. 'Ik heb beide meegemaakt en was er in de beginjaren van Hamilton. Maar dat is genoeg.'

Lewis Hamilton evenaarde het titelrecord van Schumacher toen hij in de Grand Prix van Turkije de overwinning op zijn naam wist te schrijven. De Brit startte vanaf de zesde plek, maar kwam door een strategie met slechts één pitstop als eerste over de streep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws