Bekijk de Grand Prix van Singapore live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van Singapore live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van Singapore live via F1TV of Viaplay!

De Grand Prix van Singapore staat zondagmiddag op de planning. Jij kunt het nieuwe raceweekend in de Formule 1 opnieuw volgen via F1TV. Alle vrije trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix zijn daar namelijk live te zien. Hieronder leggen wij uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in Singapore!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race hoeft te missen. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én je krijgt een gratis proefperiode van zeven dagen erbij. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live zien. Je hebt ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1, Formule 2 en Porsche Supercup terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Singapore live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

F1TV tijdschema voor Formule 1 in Singapore

Op donderdagmiddag kun je tussen 14.30 uur en 14.55 uur kijken naar de Weekend Warm-up op F1TV. Vanaf vrijdag begint het raceweekend op het stratencircuit in Singapore. Tussen 11.30 uur en 12.30 uur is de eerste vrije training te zien, terwijl de tweede vrije training om 15.00 uur start. Zaterdag staat de derde en laatste vrije training op het programma. Je kunt tussen 11.30 uur en 12.30 uur inschakelen bij F1TV.

Later op de zaterdagmiddag begint de voorbeschouwing op de kwalificatie van de Grand Prix van Singapore. Vanaf 14.30 uur kun je de analyses bekijken. Om 15.00 uur start de kwalificatie, die tot 16.00 uur zal duren. Direct daarna volgt de nabeschouwing van de kwalificatie. Deze nabeschouwing duurt dertig minuten en eindigt rond 16.30 uur.

Zondag staat de Grand Prix van Singapore op de planning. Bij F1TV wordt er vanaf 13.00 uur voorbeschouwd op de race. De Grand Prix begint zelf om 14.00 uur en duurt twee uur, tot 16.00 uur. Na de race wordt er natuurlijk weer nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing is vanaf 16.00 uur te zien en duurt zo'n veertig minuten.

Grand Prix van Singapore te zien bij Viaplay

Bij Viaplay kun je vrijdag vanaf 11.20 uur inschakelen voor de eerste vrije training in het Aziatische land. Later op de dag kun je tussen 14.50 uur en 17.55 uur naar de tweede vrije training kijken. Zaterdag is het tijd voor de afsluitende vrije training, die tussen 11.20 uur en 13.35 uur wordt uitgezonden. Daarna kun je tussen 14.25 uur en 17.45 uur kijken naar de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore.

Zondag is het de dag van de race. Om 12.55 uur kun je Viaplay al aanzetten, zodat je niks mist van de Grand Prix. Uiteindelijk duurt de programmering rondom de race in Singapore tot 17.45 uur. Als je de race niet live kunt bekijken, dan zijn de hoogtepunten om 17.00 uur bij Viaplay te zien.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen.

Als je op zoek bent naar een stap-voor-stap uitleg, bekijk dan dit gedetailleerde artikel: “F1 kijken zonder ViaPlay? In 3 stappen regel je ’t”.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws