Brawn verlengt F1-termijn om continuïteit te bieden tussen Carey en Domenicali Formule 1
Formule 1

Brawn verlengt F1-termijn om continuïteit te bieden tussen Carey en Domenicali

Brawn verlengt F1-termijn om continuïteit te bieden tussen Carey en Domenicali

Ross Brawn heeft aangegeven aan te blijven als technisch directeur van de Formule 1. De voormalig Ferrari-strateeg besefte dat het nuttig was met het vertrek van Chase Carey dat er iemand aan de top bleef die verstand van zaken had. Brawn werkt dan ook maar al te graag samen met de nieuwe CEO van de Formule 1, Stefano Domenicali, aan een plan voor de toekomst.

'Ik moet op een gegeven moment een einde maken aan mij Formule 1-carrière, dat moeten wij allemaal, maar momenteel ben ik daar nog niet me bezig', laat de Brit weten in gesprek met RaceFans. 'Het was nuttig om wat continuïteit te houden toen Chase aftrad en ik ben blij dat ik deze continuïteit kan leveren. Het zijn spannende tijden', voegt hij daaraan toe.

Domenicali en Brawn herenigd

Brawn kent een rijke historie bij Ferrari, waar hij samen met Michael Schumacher vijf wereldtitels wist te winnen. Ook Domenicali heeft jarenlang gewerkt voor de Italiaanse renstal. 'Met Stefano aan boord vernieuwen we onze samenwerking weer', laat Brawn weten over de komst van zijn oude collega. 'Ik denk daarnaast dat de uitdaging die COVID met zich meebrengt mij motiveert om door te gaan. Ik kijk zeer uit naar de uitdagingen die ons momenteel nog te wachten staan.'

'Ik ben voor Stefano waarschijnlijk de persoon die hij het beste kent in de organisatie. Daarom ben ik veelal een referentiepunt geweest voor hem op diverse vlakken, maar hij zal ongetwijfeld ook naar de andere mensen toetrekken wanneer hij langer met ze samenwerkt', concludeert de technische man.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws