Codemasters presenteert nieuwe F1-game: 'Next-Gen ervaring' Formule 1
Formule 1

Codemasters presenteert nieuwe F1-game: 'Next-Gen ervaring'

Codemasters presenteert nieuwe F1-game: 'Next-Gen ervaring'

Gamemaker Codemasters heeft de nieuwe, officiële Formule 1-game gepresenteerd. De fans moeten nog wel even wachten, want F1 2021 komt wel pas op vrijdag 16 juli uit. Met een aantal nieuwe circuits, rijders, gamemodes en features zijn er genoeg dingen om naar uit te kijken.

De nieuwste innovaties zijn de story mode, uitgebreide carrière-modus, de mogelijkheid om met twee spelers tegelijk te spelen en drie nieuwe circuits; Imola, Portimao en Jeddah. Paul Jeal, Senior Franchise Director, is trots op de nieuwe innovaties. 'We proberen altijd nieuwe opties en manieren te bedenken om de game beter te maken. Zo hebben we dit jaar ook de Real-Season start toegevoegd, waardoor spelers alle races op hetzelfde moment als de Formule 1 kunnen rijden.'

Een andere innovatie is 'Braking point', een nieuwe story mode. Hierbij probeer je vanuit de Formule 2 je weg naar het hoogste podium te banen. Ook krijg je een inkijkje in het leven van een coureur, zowel op als naast de baan. Daarnaast keert Devon Butler terug, die zijn intrede maakte in de F1 2019-game. Voortaan is het ook mogelijk om de carrière-modus met twee spelers samen te spelen. 'Braking Point is een gave innovatie omdat we er echt lang aan gewerkt hebben om zo'n inkijkje in het leven van een F1-coureur mogelijk te maken', aldus Lee Mather, topman bij Codemasters.

Zie hier de trailer van de nieuwe game.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws