De leukste F1 april grappen Formule 1
Formule 1

De leukste F1 april grappen

De leukste F1 april grappen

Natuurlijk staan ook de Formule 1 teams stil bij het feit dat het vandaag 1 april is. De beste, of in ieder geval meest geloofwaardige, grap komt uit Azië.

Renault opende het bal vanochtend. Het Franse team stuurde via Twitter een foto de wereld in waarop te zien is dat het team een Formule 1 Hatchback ontwikkeld had. De R.S.17 Hayonara. Een foto vind je hier.

Vanuit Singapore werd vanochtend het bericht gelanceerd dat McLaren-Honda een sponsorovereenkomst is overeengekomen met snoepgoedfabrikant Cadbury. Als resultaat van deze nieuwe sponsorovereenkomst zou McLaren per direct switchen van een Oranje naar een paarse livery. Het bericht claimt dat Cadbury onder leiding van CEO William Wonka in McLaren een belangrijke rol weggelegd ziet om de naamsbekendheid van Cadbury te vergroten. In het bijgesloten (nep)perscommuniqué wordt voorts gesteld dat het tot de mogelijkheden behoort dat voor de Grand Prix van Bahrein, die in het paasweekend valt, gekozen wordt voor een alternatieve livery waarbij Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso beiden in een creme-met-stippen-kleurige auto worden geplaatst.

In Duitsland het Formel1.de een verhaal bedacht dat Ron Dennis de handen ineen geslagen had met Bernie Ecclestone om samen een nieuwe Formule 1 team op zetten en in 2018 aan de start te laten verschijnen.

Of de roze livery van Force India een erg vroege 1 aprilgrap was, is op dit moment nog niet bekend.Lees meer over:
Formule 1 Renault McLaren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws