Gasly over problemen AT01: 'Deze dingen gebeuren nou eenmaal' Formule 1
Formule 1

Gasly over problemen AT01: 'Deze dingen gebeuren nou eenmaal'

Gasly over problemen AT01: 'Deze dingen gebeuren nou eenmaal'

In de pitbox van AlphaTauri was het op de vierde testdag druk: de AT01 van Pierre Gasly en Daniil Kvyat ondervond technische problemen waardoor het satelietteam van Red Bull minder in actie kon komen.

'Ik werd wakker, voelde me waanzinnig en wilde in de auto springen maar was wat vertraagd', zegt Gasly tegenover het Testjournaal. Het was de beurt van de Fransman om de AT01 het asfalt op te sturen in de ochtendsessie van de vierde testdag, maar er werden weinig kilometers gemaakt het probleem.

Losse uitlaat AT01 geeft Gasly weinig testtijd

'We hadden een losse uitlaat, geen grote problemen. Het is niet ideaal maar het is het eerste probleem wat we kennen', verklaart de coureur. Hij merkt op dat er nog veel te ontdekken valt aan de auto, maar is zeker dat er nog genoeg tijd is in de testdagen.

'Het heeft ons twee en een half uur gekost, maar deze dingen gebeuren nou eenmaal', zegt hij. De Fransman moest een aantal van zijn tests aan teamgenoot Kvyat doorgeven, maar weet dat alle testsimulaties in de laatste twee dagen nog kunnen worden uitgevoerd. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws