Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Abu Dhabi live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Abu Dhabi live via F1TV of Viaplay!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Abu Dhabi live via F1TV of Viaplay!

Dit weekend is het tijd voor allerlaatste race van 2022. De Grand Prix van Abu Dhabi staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe (en laatste) race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 en Formule 2 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Abu Dhabi live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema F1TV voor Formule 1 in Abu Dhabi

Op vrijdagochtend kun je tussen 11.00 uur en 12.00 uur Nederlandse tijd naar de eerste vrije training kijken. De tweede vrije training start vrijdagmiddag om 14.00 uur en duurt een uurtje. Zaterdagochtend is het tussen 11.30 uur en 12.30 uur tijd voor de derde training in Abu Dhabi. Vanaf 14.30 uur is de voorbeschouwing op de kwalificatie te zien bij F1TV.

Zaterdagmiddag is de kwalificatie tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Direct daarna begint de nabeschouwing op de kwalificatie, die tot 16.30 uur duurt. Op zondag is het tijd voor de race zelf. Om 13.00 uur begint de voorbeschouwing op de race. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur kun je via F1TV live kijken naar de Grand Prix van Abu Dhabi. Na de race start de nabeschouwing, die tot 16.40 uur duurt.

Tijdschema Viaplay voor Grand Prix van Abu Dhabi

Op Viaplay kun je vrijdag vanaf 10.55 uur inschakelen voor de eerste vrije training in Abu Dhabi. Later op de dag, tussen 13.55 uur en 15.10 uur, is het tijd voor training nummer twee. 's Avonds kun je bij Viaplay kijken naar Studio Formule 1: Shakedown, dat om 20.30 uur begint en een uur duurt.

Zaterdag start de dag met de derde vrije training, die tussen 11.25 uur en 12.40 uur wordt uitgezonden bij Viaplay. Vanaf 14.30 uur kun je de voorbeschouwing op de kwalificatie volgen. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur is de kwalificatie van de Grand Prix van Abu Dhabi live te zien bij Viaplay. Daarna praten de analisten in de studio nog 45 minuten na.

Op zondag begint de voorbeschouwing op de race zelf om 13.00 uur. Een uur later kun je bij Viaplay live kijken naar de Grand Prix van Abu Dhabi. De GP is om 16.00 uur afgelopen en gelijk daarna wordt er nog nagepraat. Om 17.00 uur is de nabeschouwing bij Viaplay afgerond.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws