Haas hint met niet zo subtiele post op terugkeer Fittipaldi Formule 1
Formule 1

Haas hint met niet zo subtiele post op terugkeer Fittipaldi

Haas hint met niet zo subtiele post op terugkeer Fittipaldi

Haas heeft met een post op social media geruchten rondom een terugkeer van Pietro Fittipaldi aangedikt. Het team plaatste een foto van Bahrain International Circuit met de bolide van 2020 op de voorgrond waar Fittipaldi in 2020 twee keer mee in actie kwam. De Instagram-post is op zijn minst suggestief te noemen.

Reservecoureur Fittipaldi nam in 2020 voor twee Grands Prix het stuur over van Romain Grosjean, die na zijn crash in Bahrein niet in staat was om de auto te besturen. Eenmaal reed hij op de aangepaste lay-out van Bahrein en ook in Abu Dhabi kwam de jonge Braziliaan in actie. Tot enkele dagen geleden werd niet verwacht dat hij een significante kans maakte om aan de F1 deel te nemen.

Nu er twijfel heerst rondom de toekomst van Nikita Mazepin in de sport lijkt de kans groter te worden dat Fittipaldi wederom in de Haas te vinden is. Met het vertrek van titelsponsor Uralkali heeft Haas in essentie een coureur die verder weinig waarde toevoegt, gezien Mazepins ondermaatse presteren in 2021, en het feit dat de politieke situatie in Rusland kan betekenen dat hij diverse Grands Prix niet kan rijden in 2022.

Haas plaatst foto van Fittipaldi

Haas deelde via haar Instagram-kanaal een kiekje van Bahrain International Circuit om fans lekker te maken voor de aankomende testdagen. Hier hadden ze een foto voor kunnen gebruiken van Mick Schumacher, of zelfs eentje van Grosjean of Kevin Magnussen uit 2020. In plaats daarvan kozen ze voor een foto van de Haas met startnummer 51 en de oranje helm: een foto van Fittipaldi, dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws