Licht aan einde van de tunnel: 'Progressie is er, maar weg is nog lang' Formule 1
Formule 1

Licht aan einde van de tunnel: 'Progressie is er, maar weg is nog lang'

Licht aan einde van de tunnel: 'Progressie is er, maar weg is nog lang'

Ferrari heeft langzaam, maar zeker de weg omhoog gevonden. De Italianen hebben een tot dusver dramatisch seizoen in de benen, maar zien licht aan het einde van de lange tunnel, zo meent ook Laurent Mekies, sportief directeur van het team.

'We hebben veel tijd genomen om de moeilijkheden te analyseren', zegt de Fransman tegen het Italiaanse Sky Sports. 'Daar zijn we continu mee bezig.' Mekies ziet dat er progressie gemaakt word, maar benadrukt dat er geen wonderen verwacht moeten worden. 'Dit is de derde race op rij waarin we met kleine updates komen. Die zullen de wagen niet drastisch anders maken, maar zullen er eerder voor zorgen dat we de problemen aanpakken en langzaam oplossen.'

Ferrari bevindt zich volgens Mekies in een fase van herbouwing. 'We zien progressie, maar de weg is nog lang. Twee weken geleden (op de Nürburgring) hadden we een goede kwalificatie, maar was de race wat lastiger.' Charles Leclerc kwalificeerde zich in Duitsland op P4, maar viel in de race terug naar de zevende plek. 'We hopen in Portugal weer een stap vooruit te hebben gemaakt.' (foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws