Magnussen stoorde zich aan kritiek Verstappen: 'Misschien moet je dat voor jezelf houden' Formule 1
Formule 1

Magnussen stoorde zich aan kritiek Verstappen: 'Misschien moet je dat voor jezelf houden'

Magnussen stoorde zich aan kritiek Verstappen: 'Misschien moet je dat voor jezelf houden'

Kevin Magnussen heeft zich afgelopen weekend gestoord aan de F1-coureurs, die zich negatief uitlieten over het evenement in Las Vegas. Zonder zijn naam te noemen, doelt de Haas-coureur daarmee ook op Max Verstappen. De coureur van Red Bull Racing was namelijk gedurende het overgrote deel van het weekend niet bepaald lovend over het evenement in de gokstad.

Tijdens de mediadag op de woensdag voorafgaand aan de Grand Prix van Las Vegas liet Verstappen optekenen dat hij zich als een 'clown' voelde en dat het showelement een te grote rol speelde tijdens het evenement in de gokstad, gelegen in Nevada. 'Het is voor 99 procent show, en slechts voor één procent een sportevenement', stelde de drievoudig wereldkampioen. Daarnaast was de 26-jarige ook geen fan van het circuit en ook dit liet hij duidelijk merken.

Magnussen heeft de kritiek van Verstappen en enkele andere coureurs aangehoord en de Deen heeft zich daar aan geërgerd. 'Het is prima om een mening te hebben, maar misschien moet je die voor jezelf houden', zegt Magnussen in gesprek met RaceFans. 'Uiteindelijk krijgen we allemaal behoorlijk goede salarissen en leiden we een goed leven. Dat komt allemaal hierdoor. Dus misschien moeten we wat meer waardering tonen', aldus de Haas-coureur.

Verstappen positiever na de race

Hoewel hij niet uitkeek naar het rijden in de straten van Las Vegas, was Verstappen na afloop van de race een stuk positiever. De drievoudig wereldkampioen moest knokken voor de overwinning met Ferrari-coureur Charles Leclerc en daarnaast kende hij ook nog een hachelijk moment met George Russell. Het was allesbehalve een saaie Grand Prix, zo erkende ook Verstappen, die in de straten van Las Vegas alweer zijn achttiende zege van het seizoen wist te boeken. Het was tevens de 53ste overwinning uit zijn carrière en daarmee evenaarde de Nederlander het aantal van een andere Red Bull-grootheid: Sebastian Vettel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws