Mercedes topfavoriet na wintertests Barcelona, Ferrari kruipt naar Red Bull toe (Ad) Formule 1
Formule 1

Mercedes topfavoriet na wintertests Barcelona, Ferrari kruipt naar Red Bull toe (Ad)

Mercedes topfavoriet na wintertests Barcelona, Ferrari kruipt naar Red Bull toe (Ad)

Mercedes komt de wintertests in Barcelona uit als absolute topfavoriet. De Duitse renstal kende een prima eerste trainingsweek, die ze afsloten met een één-twee voor Lewis Hamilton en George Russell. Op basis van de resultaten van de F1 wintertests op Circuit de Barcelona-Catalunya wordt door de bookmakers verwacht dat ook in 2022 de constructeurstitel naar Mercedes gaat, terwijl weinig Red Bull Racing en Ferrari nog lijkt te scheiden.

Mercedes heeft gedurende de tests in Spanje weinig betrouwbaarheidsproblemen gekend, en maakte op Ferrari na de meeste meters van de week. Een goede voorbode voor wat komen gaat in 2022, denken ook de bookmakers van Bet365. De odd voor een constructeurstitel van Mercedes ligt namelijk laag. 1.66 bedraagt de odd nu.

Ferrari kruipt naar Red Bull toe

Op basis van de data van de testweek in Barcelona lijken Ferrari en Red Bull dichter bij elkaar te liggen dan voorheen. De odd voor Red Bull staat na een relatief succesvolle wintertests voor Max Verstappen en Sergio Pérez op 4.00. Red Bull maakte niet de meeste uren van de week, maar wist op hardere bandensets prima tijden te klokken ten opzichte van hun directe concurrent, Mercedes.

Ferrari lijkt in de afgelopen winterstop relatief snelheid gewonnen te hebben. De odds voor de renstal uit Maranello zijn inmiddels gedoken naar 4.33, wat betekent dat ze door de bookmakers min op meer op gelijke hoogte geschat worden met Red Bull. Daarmee is Mercedes een relatief veilige keuze voor 2022, terwijl Red Bull en Ferrari het vermoedelijk uit zullen vechten om die tweede plek.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws