Mol reageert: 'Weet dat Ziggo Sport een serieus bod heeft gedaan' Formule 1
Formule 1

Mol reageert: 'Weet dat Ziggo Sport een serieus bod heeft gedaan'

Mol reageert: 'Weet dat Ziggo Sport een serieus bod heeft gedaan'

Olav Mol heeft van zich laten horen nadat duidelijk werd dat Ziggo Sport de uitzendrechten van de Formule 1 verloren is. De Ziggo Sport-commentator baalt van het nieuws en weet nog niet wat de aankondiging inhoudt voor zijn rol binnen de Nederlandse Formule 1-media. Ook geeft hij aan dat Ziggo Sport wel geboden heeft op de rechten, maar dat er andere partijen waren die bereid waren veel meer geld neer te leggen.

'Het is niet leuk, laten we dat voorop stellen', zo luidt de eerste reactie van de Nederlander in gesprek met AD. 'Maar er is één ding heel belangrijk nu: dat er continuïteit voor de fans komt', voegt hij daaraan toe. Mol wil dus vooral dat er voor de Nederlanders die de Formule 1 op de voet volgen weinig verandert. Hiermee doelt hij vermoedelijk op een blijvende rol van hemzelf als Nederlandse commentator van de Formule 1.

Mol geeft aan dat hij graag nog actief zou blijven in de rol die hij momenteel vervult bij Ziggo Sport, al zou het dan vermoedelijk wel voor een andere partij moeten zijn: 'Ik ben nog niet klaar met het spelletje, maar misschien is het spelletje wel klaar met mij. Al hoop ik van niet natuurlijk.' Ook bij hemzelf heerst er twijfel over wat dit te betekenen heeft voor zijn carrière.

Mocht het uiteindelijk uitlopen op een einde aan Mols carrière dan vindt hij dat het aan hem niet ligt: 'We hebben niets dan lof gekregen de afgelopen jaren. Nee, ik denk dat het uiteindelijk om de harde knikkers draait.' Naar kennis van de Ziggo-man is het dus met name een financiële kwestie en niet zozeer onvrede omtrent de manier waarop de boel intern gedraaid wordt.

Mol: Ziggo Sport overboden

Mol brengt tevens naar buiten dat Ziggo Sport wel degelijk een bod gedaan heeft op de televisierechten voor na 2021. Er lagen echter kapers op de kust, die Ziggo Sport op financieel gebied niet af kon troeven: 'Ik weet dat Ziggo een heel serieus bod heeft gedaan, maar dat het bedrag in het niet viel bij het bod van de winnende partij.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws