Neem nu een jaarabonnement bij Viaplay en ontvang 34% korting! (Ad) Formule 1
Formule 1

Neem nu een jaarabonnement bij Viaplay en ontvang 34% korting! (Ad)

Neem nu een jaarabonnement bij Viaplay en ontvang 34% korting! (Ad)

Wanneer je voor 28 februari 2023 een jaarabonnement afsluit bij Viaplay, krijg je nu een korting van liefst 34%. In plaats van het standaardbedrag van 15,99 euro per maand, betaal je dan nog maar 10,49 euro per maand. Na afloop van het jaarabonnement gaan de prijzen terug naar het standaardbedrag. Profiteer nu van deze korting en neem een Viaplay jaarabonnement! Voor deze aanbieding heb je geen speciale actiecode nodig, de korting wordt automatisch toegepast bij de keuze voor het jaarabonnement.

Met Viaplay kun je elke sessie die de Formule 1 te bieden heeft volgen. Het is dan ook mogelijk om iedere sessie in de Formule 1 live te streamen. Zo zijn er verschillende kanalen, waarbij ook live boordcamera's te volgen zijn, inclusief boordradio's. Je kunt dus live meekijken door de ogen van Max Verstappen of Nyck de Vries komend seizoen! Ook het voorprogramma van de Formule 1, de Formule 2 en Formule 3, zijn live te volgen via Viaplay.

Alle sessies zijn dus live te bekijken, maar ook on-demand streamen is mogelijk. Zo biedt het Viaplay jaarabonnement je de mogelijkheid om verschillende uitzendingen terug te kijken, evenals samenvattingen van de sessies en reacties achteraf. Daarnaast biedt Viaplay je exclusieve content in de vorm van documentaires en interviews.

Daarnaast heeft Viaplay nog veel andere sporten in de aanbieding. De Engelse Premier League, vrijwel alle PDC Darts-toernooien en nog vele andere sporten zijn allemaal te volgen wanneer je kiest voor een Viaplay jaarabonnement. Verder biedt de streamingdienst ook tal van films en series, waarbij er voor zowel volwassenen als voor kinderen een breed aanbod is.

Profiteer nu van 34% korting op het jaarabonnement van Viaplay!

Wil jij de Formule 1 live kijken? F1Maximaal heeft op een rijtje gezet waar je de Formule 1 in Nederland live kunt kijken tijdens het seizoen van 2023!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws