Nieuwe teamgenoot voor Verstappen? 'Dan gaat Kvyat absoluut terugkeren' Formule 1
Formule 1

Nieuwe teamgenoot voor Verstappen? 'Dan gaat Kvyat absoluut terugkeren'

Nieuwe teamgenoot voor Verstappen? 'Dan gaat Kvyat absoluut terugkeren'

Als Pierre Gasly op de huidige weg doorgaat, dan is het een kwestie van tijd voordat Daniil Kvyat zijn plaats naast Max Verstappen inneemt. Dat verwacht Jack Plooij, pitreporter voor Ziggo Sport. Vrijdagavond was het onderwerp van gesprek in het Formule 1 Café op Ziggo Sport.

Plooij begint met de vraag of het verrassend is dat Gasly 'nog even niet meedoet'. Rob Kamphues: 'Ja, dat vind ik wel. Vorig jaar was hij toch een paar keer vierde.' Robert Doornbos is het daar niet mee eens. 'Je vergelijkt jezelf met Brendon Hartley (de teamgenoot van Gasly in 2018 bij Toro Rosso, red.).'

'Ongelofelijk sneu om hem te zien'

'In de Formule 1 kwam Hartley natuurlijk totaal niet uit de verf, gewoon nul. Dan ben je bij Toro Rosso de gevierde man, maar bij Red Bull Racing kom je naast Max te zitten.' Plooij: 'Het is ongelofelijk sneu om hem te zien, want hij staat gigantisch onder druk. Hij staat bijna te trillen.'

Volgens Plooij komt Gasly zonder vrienden of familie naar de circuits. 'Hij is helemaal alleen, wil niet afgeleid worden. Hij moet presteren, dan gaat het dus niet goed. Als Gasly zo doorgaat, gaat Kvyat absoluut terugkeren in die auto. Maar ja, wanneer?' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws