Ondanks twee mindere Grand Prix's is Verstappen nog altijd dé favoriet voor de wereldtitel (Ad) Formule 1
Formule 1

Ondanks twee mindere Grand Prix's is Verstappen nog altijd dé favoriet voor de wereldtitel (Ad)

Ondanks twee mindere Grand Prix's is Verstappen nog altijd dé favoriet voor de wereldtitel (Ad)

Na de Grands Prix van Groot Brittannië en Oostenrijk is de voorsprong van Max Verstappen in de strijd om de wereldtitel flink geslonken. Het gat met grootste concurrent Charles Leclerc bedraagt nog maar 38 punten. Is dit het begin van een serieuze comeback van de Monegask of is het een wake-up call voor Verstappen?

Het lijkt veel een voorsprong van 38 punten, maar met een tweetal Grands Prix vol tegenslagen kun je die marge zo weer kwijt zijn. Een zevende plaats op Silverstone, een gewonnen sprintrace en een tweede plaats in de race op zondag in Oostenrijk voor Verstappen zorgt weer voor optimisme in het Ferrari-kamp. Logisch, want het gat is te overbruggen en de verschillen op de baan blijven klein.

Als we een kijkje nemen bij de wedkantoren dan is er nog altijd zeer veel vertrouwen in een goede afloop voor Verstappen. Zo krijg je bij een titelprolongatie van de Nederlander 'slechts' 1.28 keer je inzet terug. Uit die odd concluderen we een gigantische favorietenrol voor de Limburger. Een wereldtitel voor Leclerc levert je maar liefst vier keer je inzet op. Dat de strijd alleen tussen deze twee coureurs gaat wordt onderstreept door de nummers drie en vier op het kandidatenlijstje. Lewis Hamilton neemt de derde positie is met een odd van 41.00 en Carlos Sainz krijgt diezelfde odd toebedeeld. De strijd wordt op 22 juli voortgezet in Frankrijk.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws