Plooij met vraagtekens: 'NENT heeft nog geen contact opgenomen voor 2022' Formule 1
Formule 1

Plooij met vraagtekens: 'NENT heeft nog geen contact opgenomen voor 2022'

Plooij met vraagtekens: 'NENT heeft nog geen contact opgenomen voor 2022'

Volgens Jack Plooij is er nog geen contact geweest tussen hemzelf en NENT, de nieuwe partij die vanaf volgend seizoen de Formule 1 op de Nederlandse televisie zal gaan uitzenden. De pitreporter van Ziggo Sport zegt nog niet benaderd te zijn voor de nieuwe Formule 1-programma's en datzelfde geldt voor commentator Olav Mol. Desalniettemin laat Plooij doorschemeren dat er wel dingen op de achtergrond spelen.

Plooij verzorgt al jaren samen met Mol de verslaggeving van de Formule 1 over de hele wereld en het duo deed dat de afgelopen jaren voor Ziggo Sport. Nu de uitzendrechten naar NENT (Nordic Entertainment Group, red.) gaan, lijkt er een nieuw team te komen die de Formule 1-programma's voor de Nederlandse kijker gaat verzorgen. Of ook Plooij en Mol daar bij zitten, is nog onbekend. In gesprek met de Nederlandse tak van Motorsport.com zegt Plooij in ieder geval nog niet benaderd te zijn.

Op de vraag of Plooij al weet wat hij volgend seizoen gaat doen, geeft hij aan dat er nog veel onduidelijk is. 'Ik heb geen idee, echt geen idee', zegt de pitreporter annex tandheelkundige. 'Met nog zes races te gaan is er nog geen contact geweest met NENT. Ook hebben we nog met niemand gesproken, zowel Olav als ik niet. Ik ben niet in paniek, dat niet. Als NENT denkt dat ze het zonder mij moeten doen, dan moeten ze dat doen.'

Blijft Plooij 'sowieso' actief in de Formule 1-paddock?

Mocht NENT voor een ander duo op locatie kiezen voor het 2022-seizoen, zou dat volgens Plooij niet de meest ideale keuze zijn voor de mediagigant. Plooij lijkt op cryptische wijze aan te geven dat hij, zij het voor een andere partij, verbonden blijft aan de Formule 1. 'Ik heb nog wel een verrassing voor NENT, al mag ik daar nog niet teveel over vertellen. Als NENT het niet zou willen met mij, maken ze het zichzelf misschien wel lastig. Daar zit nog wel een staartje aan.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws